Wednesday, December 13, 2017

Het Dijkhuis

De familie Woldring is klaar om te verhuizen naar een mooi huis op een dijk. Een oud gebouw in het midden van de Nederlandse fruitstreek 'de Betuwe', waar de Woldrings verwachten te ontsnappen aan de drukte van het stadsleven. De verhuizing verloopt niet zo soepel als gepland. Rampzalige gebeurtenissen en een onverwachte, bizarre ontdekking wachten achter de deuren van het nieuwe huis. De mysterieuze en lastige omstandigheden bewijzen al snel dat de familiebanden niet zo nauw zijn als gedacht. Een verhuizing met onplezierige gevolgen die niemand zich kon voorstellen ...
Genre: Short Fiction 416083001 

Taal: Nederlands (English: 'The Dikehouse')
Afgerond: December 13, 2017.
Auteur: Eduard Meinema
Woorden: 9395.
IRC bijgewerkt: December 13, 2017.

Koop eBook:
bij uw favoriete boekhandel, of een van deze online boekhandels: Amazon (Kindle)Barnes & Noble (Nook)bol.comiBooksKOBOSmashwords). 

External links: -.


Synopsis

De familie Woldring is klaar om te verhuizen naar een mooi huis op een dijk. Een oud gebouw in het midden van de Nederlandse fruitstreek 'de Betuwe', waar de Woldrings verwachten te ontsnappen aan de drukte van het stadsleven. De verhuizing verloopt niet zo soepel als gepland. Rampzalige gebeurtenissen en een onverwachte, bizarre ontdekking wachten achter de deuren van het nieuwe huis. De mysterieuze en lastige omstandigheden bewijzen al snel dat de familiebanden niet zo nauw zijn als gedacht. Een verhuizing met onplezierige gevolgen die niemand zich kon voorstellen ...

Inspiratie

Tja, een nieuw huis geeft je niet alleen nieuwe energie. Het geeft je ook interessante stof tot nadenken. Over de vorige bewoners bijvoorbeeld.

Lijst van karakters
Alle personen in alfabetische volgorde. Bijnamen en karakters die alleen bij hun voornaam worden genoemd, staan onderaan de lijst. Naamloze karakters zijn niet in deze lijst opgenomen!
  • Ralph Feltkamp - buurman
  • Anthony Woldring - protagonist
  • Jeany Woldring - dochter
  • Leah Woldring - echtgenote
  • Tony Woldring - zoon
  • Jeremy - ambulance broeder 
  • Peter - ambulance broeder
  • Theo - oom

No comments: